Bij Luzstudio vind je een totaalconcept om jouw vrouwelijkheid kracht bij te zetten

Luz studio

Niet voor niets heb ik voor de naam Luz gekozen; vernoemd naar mijn favoriete dorpje in Portugal: het betekent ‘licht’: mijn lievelingskleur! Luz Studio is er om jou te laten stralen!

Altijd heb ik met veel plezier gewerkt in het hogere segment van de mode- en cosmeticawereld en werkte o.a. als kledingadviseur, visagiste, huidcoach, cosmeticaspecialist docente en shop manager van een parfumeriewinkel. Die knowhow vind je nu terug in een totaalconcept waarbij alles samenkomt waar ik blij van word. Je kunt rekenen op mijn persoonlijke aandacht, stylingtips, kleursuggesties en make-upadvies.

 

Met Luz Studio heb ik mijn eigen droom waargemaakt: een plek waar voor mij alles samenkomt waar ik gelukkig van word. Met zorg geselecteerde items, een heerlijke lichte sfeer en tijd voor écht contact!

 

Zie ik je snel?

Liefs, Nancy

Als klant van Luz kun je altijd rekenen op extra persoonlijke aandacht. Denk aan stylingtips en make-upadvies. De collectie van Luz wordt wekelijks aangevuld met de laatste trendy eyecatchers. Er is dus altijd wat nieuws te vinden: je bent gewaarschuwd.

Tot snel bij Luz!